e-commerce & online-shops

Je kunt eenvoudige webprogrammering min of meer "op elke hoek" krijgen.

E-Commerce & Online-Shops

Elke ondernemer heeft zijn eigen idee van zijn homepage en vaak ook een duidelijke definitie van wat er moet worden gepresenteerd en hoe. De professional weet hoe precies deze gedefinieerde elementen zo worden gepresenteerd dat het doel van de homepage ook efficiënt wordt bereikt en er dus ook een meetbaar succes mee wordt behaald.

Tegenwoordig is het ook van cruciaal belang dat elke homepage zogenaamd Responsive is en dus gebruiksvriendelijk op alle eindapparaten (bijv. smartphones, tablets, enz.).

Maar het is ook belangrijk dat de klant zich met zijn homepage kan identificeren en, zeker tegenwoordig, niet meer elke kleine wijziging in opdracht hoeft te geven, maar vooral kleine wijzigingen in teksten of afbeeldingen zelf kan aanbrengen. Functionaliteit is ook zeer belangrijk.

Intussen kan veel worden geautomatiseerd, wat betekent dat de klant ook een individuele dynamiek op de homepage kan presenteren zonder dat hij iets hoeft te doen. Net zo belangrijk is de koppeling van de homepage met de social media-kanalen van het bedrijf, iets wat elke ondernemer tegenwoordig eigenlijk zou moeten gebruiken voor klantenwerving.

Wordpress Websites

vanaf € 500.- *

WordPress websites zijn professionele websites die u zelf kunt beheren via een CMS. Met een WordPress website heeft u veel mogelijkheden voor wijzigingen en/of uitbreidingen. Dit komt omdat er veel plugins (softwarecomponenten) zijn geschreven voor WordPress sites. *De prijs is afhankelijk van het aantal pagina's, foto's, enz. (Tekst en afbeeldingen moeten worden bijgevoegd). De prijs is exclusief BTW.

Wordpress Webshops

vanaf € 800.- *

Onze webshops zijn altijd gemaakt met Woocommerce in WordPress. De webshops hebben alle gangbare betalingssystemen. De productafbeeldingen kunnen door ons worden gemaakt of worden geleverd met goede instructies over hoe u het zelf kunt doen. *De prijs is afhankelijk van het aantal pagina's, foto's, enz. (Tekst en afbeeldingen moeten worden bijgevoegd). De prijs is exclusief BTW.
Nederlands Nederlands English English