wordpress cms

WordPress projecten voor klanten.

Een van onze werkterreinen is de implementatie van WordPress projecten voor klanten.

Om ervoor te zorgen dat iedereen aan het eind van de werkzaamheden tevreden is over het resultaat, is het van essentieel belang vooraf een aantal essentiële punten te verduidelijken. De algemene vragen die wij ook aan onze klanten stellen, zou ik hier nader willen toelichten:

Wat is het doel van de website?

Welke inhoud moet worden overgebracht? Alleen informatie? Zo ja, hoe gedetailleerd? Moet interactie met klanten mogelijk zijn? Zo ja, in welke vorm? Moeten er nieuwe klanten worden geworven? Moeten er producten verkocht worden?

Hoe hoog is het budget?

Deze vraag lijkt op het eerste gezicht misschien brutaal, maar is van essentieel belang. Vaak is er een volledig vertekend beeld van wat "dingen" kosten. En vaak is het handig als klanten ons hun budget vertellen, zodat we precies kunnen samenstellen wat mogelijk is en wat niet. Vaak is het ook mogelijk goedkopere alternatieven te vinden. Misschien hoeft een functie niet speciaal geprogrammeerd te worden als er al een plugin voor bestaat. Soms is een aangepast premium thema helemaal voldoende en kan het ontwerp van een grafisch ontwerper achterwege blijven.

Kent de klant WordPress?

Eén vraag, of het antwoord daarop, is bijzonder essentieel als het gaat om verdere communicatie. Omdat het heel belangrijk is dat mijn cliënt mij "begrijpt". Kan ik rechtstreeks over sjablonen praten of moet wordpress-specifieke woordenschat beter vertaald worden? Heeft de klant behoefte aan opleiding of op zijn minst documentatie, zodat hij zijn weg kan vinden in de backend van zijn site nadat het project is voltooid? Al deze factoren beïnvloeden ook de communicatie-inspanning tijdens het maken van de website.

Welke websites vinden ze leuk?

Als er geen duidelijke richtlijnen voor de lay-out zijn, helpt het vaak als de klant een paar sites noemt die visueel aantrekkelijk zijn (kleurenschema, structuur, enz.). Aan de hand van deze websites kunt u zich een idee vormen van waar u heen wilt.

Conclusie

Als alle bovenstaande vragen zijn beantwoord, staat niets de implementatie van een WordPress project meer in de weg. Want de antwoorden helpen u om struikelblokken te vermijden en uiteindelijk is iedereen tevreden: klanten en dienstverleners!

Wordpress Websites

vanaf € 500.- *

WordPress websites zijn professionele websites die u zelf kunt beheren via een CMS. Met een WordPress website heeft u veel mogelijkheden voor wijzigingen en/of uitbreidingen. Dit komt omdat er veel plugins (softwarecomponenten) zijn geschreven voor WordPress sites. *De prijs is afhankelijk van het aantal pagina's, foto's, enz. (Tekst en afbeeldingen moeten worden bijgevoegd). De prijs is exclusief BTW.

Wordpress Webshops

vanaf € 800.- *

Onze webshops zijn altijd gemaakt met Woocommerce in WordPress. De webshops hebben alle gangbare betalingssystemen. De productafbeeldingen kunnen door ons worden gemaakt of worden geleverd met goede instructies over hoe u het zelf kunt doen. *De prijs is afhankelijk van het aantal pagina's, foto's, enz. (Tekst en afbeeldingen moeten worden bijgevoegd). De prijs is exclusief BTW.
Nederlands Nederlands English English