screen- & webdesign

Overtuigende concepten zullen uw vertrouwen winnen.

Vertrouwen in overtuigende concepten.

Laat wddp websolutions u vrijblijvend adviseren.

De zwaartepunten van ons complexe dienstenpakket op het gebied van de informatietechnologie zijn planning, conceptie en klantspecifieke realisaties, met inbegrip van de ontwikkeling van de vereiste software, alsmede opleiding en helpdesk-diensten

Wij bieden complete oplossingen - van representatieve websites tot volledige e-commerce implementaties - en ondersteunen onze klanten vanaf het eerste idee tot de gebruiksklare realisatie na een succesvolle behoefteanalyse.

Bovendien bieden wij bekwame ondersteuning na de succesvolle inzet en instructie van uw medewerkers door middel van voortdurende follow-up ondersteuning indien nodig.

Wordpress Websites

vanaf € 500.- *

WordPress websites zijn professionele websites die u zelf kunt beheren via een CMS. Met een WordPress website heeft u veel mogelijkheden voor wijzigingen en/of uitbreidingen. Dit komt omdat er veel plugins (softwarecomponenten) zijn geschreven voor WordPress sites. *De prijs is afhankelijk van het aantal pagina's, foto's, enz. (Tekst en afbeeldingen moeten worden bijgevoegd). De prijs is exclusief BTW.

Wordpress Webshops

vanaf € 800.- *

Onze webshops zijn altijd gemaakt met Woocommerce in WordPress. De webshops hebben alle gangbare betalingssystemen. De productafbeeldingen kunnen door ons worden gemaakt of worden geleverd met goede instructies over hoe u het zelf kunt doen. *De prijs is afhankelijk van het aantal pagina's, foto's, enz. (Tekst en afbeeldingen moeten worden bijgevoegd). De prijs is exclusief BTW.
Nederlands Nederlands English English