webportals & communities

Je kunt eenvoudige webprogrammering min of meer "op elke hoek" krijgen.

Webportals & Communities

Vandaag de dag kun je eenvoudige webprogrammering min of meer "op elke hoek" krijgen. Omvangrijke webportalen en redactiesystemen, die ook qua vormgeving aantrekkelijk en technisch overtuigend zijn, vereisen echter niet alleen uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring - hier komen talrijke factoren en technologieën samen waarmee rekening moet worden gehouden en die met succes moeten worden toegepast.

De ontwikkeling van een allesomvattend webportaal, zoals een online magazine, een community of een individueel webportaal, is een van onze sterke punten en kerncompetenties.

Door onze eigen ontwikkelingen beschikken wij over een uitgebreide schat aan ervaring die uw project ten goede zal komen. Vertrouw op ons potentieel op de meest uiteenlopende gebieden en profiteer van onze kennis op het gebied van webportals & communities voor uw project.

Wordpress Websites

vanaf € 500.- *

WordPress websites zijn professionele websites die u zelf kunt beheren via een CMS. Met een WordPress website heeft u veel mogelijkheden voor wijzigingen en/of uitbreidingen. Dit komt omdat er veel plugins (softwarecomponenten) zijn geschreven voor WordPress sites. *De prijs is afhankelijk van het aantal pagina's, foto's, enz. (Tekst en afbeeldingen moeten worden bijgevoegd). De prijs is exclusief BTW.

Wordpress Webshops

vanaf € 800.- *

Onze webshops zijn altijd gemaakt met Woocommerce in WordPress. De webshops hebben alle gangbare betalingssystemen. De productafbeeldingen kunnen door ons worden gemaakt of worden geleverd met goede instructies over hoe u het zelf kunt doen. *De prijs is afhankelijk van het aantal pagina's, foto's, enz. (Tekst en afbeeldingen moeten worden bijgevoegd). De prijs is exclusief BTW.
Nederlands Nederlands English English